Hoe leer ik mijn innerlijke kracht te gebruiken? Een hulpboek voor jongeren Bekijk groter

Hoe leer ik mijn innerlijke kracht te gebruiken? Een hulpboek voor jongeren

Opdrachten en oefeningen om je sterke kanten te ontdekken en angst los te laten

9789085606581

Verkrijgbaar

Met dit werkboek krijgen jongeren handvatten en vaardigheden in handen die hen helpen het hoofd te bieden aan verlegenheid, angst, zelfkritiek en gebrek aan zelfvertrouwen.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2013, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 144p.

Meer informatie

Wat zou je leven er anders uitzien als je je maar over je verlegenheid, angst, zelfkritiek en gebrek aan zelfvertrouwen kon zetten. Je zou meer je eigen weg durven gaan en meer fouten maken, maar je zou ook vrijer en met meer vertrouwen in het leven staan.

Met dit werkboek krijgen jongeren handvatten en vaardigheden in handen die hen helpen het hoofd te bieden aan verstikkende emoties die verlammend kunnen werken. Die emoties verdwijnen niet maar jongeren ontdekken hoe ze ermee om kunnen gaan. Ze leren vertrouwen op hun innerlijke kracht en zijn uiteindelijk in staat heftige emoties op een rustige manier te hanteren, vrienden te maken en doelen te bereiken.

De schrijver van het voorwoord, Steven C. Hayes, PhD, is hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Nevada in Reno. Hij is de auteur van ontelbaar veel boeken en wetenschappelijke artikelen, waaronder het succesvolle ACT-werkboek voor volwassenen Uit je hoofd, in het leven.

Vanaf 12 jaar.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Joseph Ciarrochi

Joseph Ciarrochi, PhD, is hoogleraar aan het Institute of Positive Psychology and Education van de Australian Catholic University.


Van dezelfde auteur:

Louise Hayes

Louise Hayes, PhD, is klinisch psycholoog en wetenschapper aan de Universiteit van Melbourne. Ze is een van de vooraanstaande therapeuten in het toepassen van ACT (Adaptatie en Commitment Therapie) voor pubers, ze onderzoekt de resultaten van ACT voor jongeren en geeft ACT-training voor professionals wereldwijd.


Ann Bailey

Ann Bailey, MA, is een ervaren klinisch therapeut die mensen helpt hun emoties onder controle te krijgen en een vitaler leven te leiden.