Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties? Bekijk groter

Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties?

Vaardigheden en technieken om moeilijke situaties het hoofd te kunnen bieden. Een hulpboek voor jongeren

9789085606512

Verkrijgbaar

Met technieken uit de dialectische gedragstherapie in dit helpboek ontwikkel je meer zelfvertrouwen en vaardigheden om op te kunnen tegen de ups en downs in je leven.

Meer details

21,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2013, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 160p.

Meer informatie

Zonder emoties zou het leven nogal saai zijn, maar emoties en gevoelens kunnen ook een heel eigen leven gaan leiden. Ze kunnen je leven bij wijze van spreken overnemen. School lukt niet meer, relaties gaan stroef, je drinkt te veel of gebruikt drugs om weer een goed gevoel te krijgen.

Met technieken uit de dialectische gedragstherapie in dit helpboek ontwikkel je meer zelfvertrouwen en vaardigheden om op te kunnen tegen de ups en downs in je leven. De technieken helpen je om kalm te blijven in moeilijke situaties, om te gaan met emoties die uit de hand lopen, de pijn te verlichten van heftige emoties en beter om te gaan met familie en vrienden.

Vanaf 12 jaar

Auteurs

Sheri van Dijk

Sheri van Dijk is gespecialiseerd in dialectische gedragstherapie en sind 2000 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg als zelfstandig therapeut. Zij is onder andere auteur van The Dialectical Behavior Therapy Skills Workbook for Bipolar Disorder.