Hoe kom ik van die sombere gedachten af? Bekijk groter

Hoe kom ik van die sombere gedachten af?

Vaardigheden en technieken om depressieve gevoelens aan te pakken en meer voor jezelf op te komen - een hulpboek voor jongeren

9789085606161

Verkrijgbaar

Met voorbeelden, strategieën en oefeningen krijgen adolescenten inzicht in zichzelf en hun sombere gevoelens en kunnen ze zich op hun eigen tempo beter in hun vel gaan voelen.

Meer details

21,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2012, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 176p.

Meer informatie

De heftige fysieke, emotionele en mentale veranderingen die plaatsvinden tijdens de adolescentie maken jongeren vatbaar voor sombere, verwarrende gevoelens. Bij veel jongeren zijn deze gevoelens niet van voorbijgaande aard en wordt niet op tijd ingezien dat er sprake kan zijn van een serieuze depressie. Depressies kunnen verschillende oorzaken hebben maar om die depressieve gevoelens de baas te worden is het noodzakelijk in actie te komen zodat je leven weer op een prettige manier in evenwicht komt.

De voorbeelden, strategieen en oefeningen in dit boek bieden inzicht in jezelf en helpen je om te gaan met sombere gevoelens. Stap voor stap, in je eigen tempo, kun je kleine veranderingen in je leven aanbrengen zodat je beter in je vel komt te zitten.

Auteurs