Ivar, de verschrikkelijke koning Bekijk groter

Ivar, de verschrikkelijke koning

9789085606741

Verkrijgbaar

Een fraai en gemakkelijk (voor)leesboek voor jonge kinderen. En een mooie aanleiding om met je kind te praten over waarom het niet altijd zijn zin krijgt.

Meer details

9,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2016, 1ste druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 36p.
Extra volledig in kleur

Meer informatie

Er was eens een prinsje dat vreselijk verwend was. De koning en koningin waren zo blij met hem dat hij alles kreeg wat hij wilde. Zo werd zijn leven heel saai, want hij had alles al. De prins werd heel humeurig en toen hij koning was, ging dat niet over. Zijn volk vond hem niet zo leuk. Hij bedacht een plan: een heel mooie kathedraal laten bouwen. Maar dat pakte heel anders uit dan hij had gedacht. Gelukkig kwam er iemand die een oplossing had!

Ivar, de verschrikkelijke koning is een mooi en grappig boek om voor te lezen en samen met je kind te praten over waarom het niet altijd zijn zin krijgt.

Auteurs

Martine Delfos

Dr. Martine F. Delfos is opgeleid als wetenschappelijk onderzoeker in de psychologie en is tevens werkzaam in de praktijk als therapeut. Zij heeft langdurig ervaring opgedaan met het diagnosticeren en behandelen van kinderen, adolescenten en volwassenen. Zij is onder andere gespecialiseerd in relatietherapie, autisme en eetstoornissen. Naast haar therapeutische praktijk verzorgt zij nascholing aan psychologen, psychiaters, orthopedagogen, artsen, maatschappelijk werkers en groepsleiders. Als wetenschapper ontwikkelt zij modellen die in directe relatie staan tot de maatschappelijke en wetenschappelijke werkelijkheid.
Website: www.mdelfos.nl

(Foto: Janneke de Jonge)