De baas van de piekerfabriek Bekijk groter

De baas van de piekerfabriek

Dagboek met tips en oefeningen om angsten en zorgen te verminderen

9789085606789

Verkrijgbaar

Voor kinderen van 7 tot ongeveer 10 jaar die te veel piekeren. Tips opdrachten, oefeningen en voorbeelden die helpen om het piekeren los te laten en weer controle over je eigen gedachten te krijgen.

Meer details

15,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 48p.

Meer informatie

Iedereen piekert wel eens, dat is heel normaal en die gedachten gaan meestal vanzelf weer weg. Maar wat doe je als dat niet gebeurt?
Sommige kinderen blijven maar piekergedachten maken in hun hoofd. Er is geen ruimte voor blije gedachten, zorg en onrust zorgen ervoor dat handige gedachten geen toegang meer krijgen. Slapen wordt soms een probleem, de schoolprestaties gaan achteruit en vriendschappen verlopen moeizaam.

Margreet van der Veen, kinder- en jeugdtherapeute, heeft voor die kinderen van 7 tot ongeveer 10 jaar allerlei tips, opdrachten, oefeningen en voorbeelden gemaakt die ervoor kunnen zorgen dat helpende gedachten weer de overhand krijgen. Door het doeboek samen door te werken krijgen kinderen een handvat om het piekeren los te laten, ze krijgen weer controle over hun eigen gedachten.

Auteurs

Margreet van der Veen

Margreet van der Veen is kinder- en jeugdtherapeute.