Hoe kom ik van die angsten af? Bekijk groter

Hoe kom ik van die angsten af?

vaardigheden en technieken om je te helpen omgaan met angst en zorgen

9789085606079

Verkrijgbaar

Met dit werkboek kunnen jongeren door middel van eenvoudige, maar doeltreffende activiteiten voorkomen dat angst en verwarring hun leven gaan beheersen.

Meer details

21,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2011
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 184p.

Meer informatie

Veel jonge mensen hebben last van angst- en paniekgevoelens en lopen soms vast in zorgelijke gedachten. Dat is niet zo vreemd omdat er op een bepaalde leeftijd heel veel in je lijf verandert, zowel lichamelijk als geestelijk. Als je het idee hebt dat deze gevoelens de overhand krijgen en je de controle erover gaat verliezen wordt het tijd iets te ondernemen. Je kunt zelf aan de slag gaan en je kunt hulp zoeken bij je ouders, leerkrachten of een counseler.

Met dit werkboek kun je door middel van eenvoudige, maar doeltreffende activiteiten voorkomen dat angst en verwarring je leven gaan beheersen. Het leert je omgaan met de dagelijks terugkerende onzekerheden en helpt je met het opbouwen van een positief zelfbeeld. Ook vind je tips voor aanvullende hulp en steun als je dat nodig hebt. Ga aan de slag en laat je niet langer verlammen door dwanggedachten.

Auteurs