Vogel Bekijk groter

Vogel

Over omgaan met leeftijdgenoten

9789085605928

Verkrijgbaar

Een therapeutisch verhaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Het laat kinderen ervaren dat ieder mens even belangrijk is en zijn eigen wereld heeft

Meer details

13,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2010, 4de druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 32p.

Meer informatie

Vogel maakt verre reizen en raakt zo vervuld van zichzelf en zijn vliegkunst, dat hij alleen nog aan zichzelf denkt. Op zijn verste reis ontdekt Vogel dat andere vogels ook belangrijk zijn en dat de wereld niet alleeen om hem draait.

Met illustraties van Sjeng Schupp

Vanaf 5 jaar

Auteurs

Martine Delfos

Dr. Martine F. Delfos is opgeleid als wetenschappelijk onderzoeker in de psychologie en is tevens werkzaam in de praktijk als therapeut. Zij heeft langdurig ervaring opgedaan met het diagnosticeren en behandelen van kinderen, adolescenten en volwassenen. Zij is onder andere gespecialiseerd in relatietherapie, autisme en eetstoornissen. Naast haar therapeutische praktijk verzorgt zij nascholing aan psychologen, psychiaters, orthopedagogen, artsen, maatschappelijk werkers en groepsleiders. Als wetenschapper ontwikkelt zij modellen die in directe relatie staan tot de maatschappelijke en wetenschappelijke werkelijkheid.
Website: www.mdelfos.nl

(Foto: Janneke de Jonge)