Gewoon pech Bekijk groter

Gewoon pech

als je moeder borstkanker heeft

9789085605829

Verkrijgbaar

Dit boek geeft informatie, troost en hoop voor de toekomst. Je kunt er ook in opschrijven wat je meemaakt en hoe je je voelt.

Meer details

15,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2010
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 96p.

Meer informatie

Wanneer je moeder borstkanker krijgt, schrik je heel erg. Je weet natuurlijk niet wat er allemaal gaat gebeuren. Zelfs volwassenen hebben soms geen idee. Moet je gelijk naar het ziekenhuis als je borstkanker hebt? Wat voor onderzoeken komen er? Hoe komt het dat je kanker krijgt? Wat kunnen de artsen doen?

In dit boek vind je antwoorden op deze en nog veel meer vragen. Je kunt erin opschrijven wat je allemaal meemaakt en hoe dat voelt. Je kunt ook de reacties van kinderen lezen die hetzelfde meemaken als jij. Dit boek geeft je informatie, troost en hoop voor de toekomst. Het helpt je om de moeilijke periode van behandelingen zo goed mogelijk door te komen.

Auteurs

Esther Smid

Esther Smid (1968) was veertig toen ze borstkanker kreeg. Vanaf het moment van de diagnose probeerde ze samen met haar man in alle openheid met hun tweelingdochters Swaan en Luna te praten en ze zo goed mogelijk op te vangen. De vragen die Swaan en Luna stelden, inspireerden haar om dit boek te schrijven. En ze kwamen er samen achter dat het gewoon pech is, als je moeder borstkanker krijgt.