Wat kun je doen als je vaak moppert Bekijk groter

Wat kun je doen als je vaak moppert

Een help-oefenboek voor kinderen

9789085605720

Verkrijgbaar

Dit interactieve zelfhulpboek leidt kinderen en hun ouders door de cognitieve gedragstechnieken die gebruikt worden om negatief denken te behandelen.

Meer details

19,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2019, 3de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 96p.

Meer informatie

Wist je dat het leven net een hindernisbaan is? Het is opwindend en leuk, maar zit vol lastige obstakels waar je langs moet. Als jij iemand bent die zich zo gefrustreerd voelt door die lastige obstakels dat je nauwelijks van de goede dingen in het leven kunt genieten, dan is dit een boek voor jou.

Wat kun je doen als je vaak moppert leidt kinderen en hun ouders door de cognitieve gedragstechnieken die gebruikt worden om negatief denken te behandelen. Door levendige beelden en illustraties gaat een kind de hordes in zijn leven op een nieuwe manier zien. Schrijf- en tekenopdrachten leren hem nieuwe vaardigheden die hem over die hordes heen kunnen helpen. En duidelijke stap-voor-stap instructies wijzen de weg om een gelukkiger, positiever kind te worden. Dit interactieve zelfhulpboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren aan verandering te werken.

Wat kun je doen als je vaak moppert verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Auteurs

Dawn Huebner

Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders.