Bijzonder druk Bekijk groter

Bijzonder druk

Mijn boek over ADHD

9789085605294

Verkrijgbaar

In dit boek kun je als kind je ervaringen opschrijven over alles wat met ADHD te maken heeft. Je vindt tips, niet alleen voor jezelf maar ook voor op school en thuis, informatie over sites, medicijnen, omgaan met anderen.

Meer details

15,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2008, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 92p.

Meer informatie

ADHD kan niet zomaar overgaan maar je kunt wel leren om er beter mee om te gaan. Als je snapt hoe het komt dat je soms zo ontzettend boos wordt, woedend zelfs, kun je er ook iets aan gaan doen. Er bestaan ook veel vooroordelen over ADHD. Kinderen met ADHD hebben weinig vrienden, ze willen gewoon niet normaal doen, het komt van een slechte opvoeding. Daar klopt natuurlijk niets van.

In dit boek kun je je ervaringen opschrijven over alles wat met ADHD te maken heeft. Je vindt tips, niet alleen voor jezelf maar ook voor op school en thuis, informatie over sites, medicijnen, omgaan met anderen. Door te werken met dit boek snap je beter wat ADHD eigenlijk is en kun je aan anderen uitleggen hoe het werkt.

Met veel informatie voor ouders, leerkrachten en professionals die met kinderen werken.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Astrid Tulleners

Astrid Tulleners (1977) is ambulant hulpverlener in uiteenlopende sociale situaties. Ze werkt met kinderen die op school extra hulp nodig hebben en met kinderen die door diverse handicaps en stoornissen extra moeten worden gestimuleerd. Voor deze kinderen ontwikkelt ze regelmatig materiaal om spel en communicatie te bevorderen.