Grammaire Plus Bekijk groter

Grammaire Plus

Praktische grammatica van het Frans

Verkrijgbaar

Nieuwe druk van deze leergrammatica waarmee studenten in een hoog tempo hun vaardigheden in de Franse taal kunnen uitbreiden. Met expliciete aandacht voor problemen waarmee precies Nederlandstaligen worstelen.

Meer details

62,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2012, 5de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 423p.

Meer informatie

Met dit boek kunnen studenten in hoog tempo hun vaardigheid in de Franse taal uitbreiden. Grammaire Plus is een echte leergrammatica die expliciet rekening houdt met de problemen waarop juist Nederlandstaligen stuiten bij het leren van Frans. Het grote aantal voorbeelden en herhalingen maken de stof toegankelijk. Grammaire Plus bevat twee verschillende niveaus. De onderdelen met een hogere moeilijkheidsgraad zijn gemarkeerd, zodat de keuze bestaat om nog dieper in de stof te duiken.

Bij dit boek hoort een website met een interactief oefenprogramma. Dit programma sluit volledig aan op het boek en er kan zelfstandig mee worden gewerkt. Het programma voorziet in feedback op de gegeven antwoorden. Ook kan het goede antwoord of een korte uiteenzetting van de betreffende regel worden opgevraagd. Hiermee is Grammaire Plus een ideale grammatica voor zowel klassikaal onderwijs als zelfstudie.

Grammaire Plus is bestemd voor studenten Frans aan universiteiten, hbo's, vertaalopleidingen en taleninstituten en voor iedereen die zijn Frans wil opfrissen of perfectioneren.

Auteurs

Bep Vlugter

Bep Vlugter was jarenlang verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Ook Petra Sleeman en Els Verheugd zijn verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij zich bezighouden met taalkunde en taalverwerving Frans.


Petra Sleeman


Els Verheugd