Hoe verder? / What Now? Bekijk groter

Hoe verder? / What Now?

9789491738708

Verkrijgbaar

10de deel in de serie 'De wereld volgens Jos Houweling'. Een jubileum. Foto's die een verhaal vertellen zonder woorden. 200 stevige, vette verhalen, gebakken in fantasie.

Meer details

37,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Voetnoot
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 204p.

Meer informatie

Alle foto’s die bestaan vertellen iets. Ook de foto’s in dit boek. Een stroom van 200 stevige, vette verhalen, gebakken in fantasie. Verhalen zonder woorden, over bedreigingen, nep en fake, liefde en valse liefde. Het lijkt of je bent binnengelopen in een plotseling stilgezette film. Een film die (nog) niet bestaat. Of dat je wakker bent geworden uit een droom die je niet hebt gehad. Onverwachte gebeurtenissen. Begin met kijken. Het wordt genieten of slecht slapen. Het kan beide.
Dit boek is deel 10 in de serie De Wereld volgens Jos Houweling. Een jubileum.

Gerelateerde titels

Auteurs

Jos Houweling

Jos Houweling (1943-Amsterdam) Woont in Amstelveen, Nederland. Werkzaam als kunstenaar en eerder als docent in het kunstonderwijs. Gerrit Rietveld Academie en het Sandberg Instituut. 1976 – 2010. Initiatiefnemer van One Minute Videos. Jos Houweling maakt fotoboeken. In de jaren 70 drie boeken, waarvan het 700 Centenboek, het bekendste, met 66.000 verkochten exemplaren. De originele fotocollages van het 700 Centenboek zijn opgenomen in de collectie van Centre Pompidou, Parijs. Een allergie zorgde voor een tijdelijk einde aan zijn fotografie, tot de komst van de digitale fotografie. Dank! In de laatste jaren zijn er negen fotoboeken verschenen bij Voetnoot, Amsterdam/Antwerpen. Ieder fotoboek heeft een eigen thema. Van voetbal, portretten afval, Amsterdam, veranderingen, kunstgenot, televisie remakes, nieuwe vrienden tot Zing/Sing.