Spiegels Bekijk groter

Spiegels

9789491740404

Verkrijgbaar

Laagdrempelige inspiratieboek dat de lezer uitnodigt om aan de hand van verhalen, citaten en korte informatie overeenkomsten tussen religies te ontdekken en na te denken over de eigen persoonlijke waarden.

Meer details

10,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Levendig Uitgever
Jaar van uitgave 2016
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 64p.

Meer informatie

Eeuwenlange zoektochten naar zingeving in verschillende culturen hebben een rijke bron van verhalen en beelden opgeleverd waaraan we ons nog steeds kunnen spiegelen. Het laagdrempelige inspiratieboek Spiegels nodigt de lezer uit om aan de hand van verhalen, citaten en korte informatie overeenkomsten tussen religies te ontdekken en na te denken over de eigen persoonlijke waarden.

Religieuze tradities hebben ons waardevolle inzichten te bieden. Kern van elke religie is het opnieuw verbinden met God, oftewel met de grond van ons bestaan. Zo’n verbinding betekent automatisch een verbinding met jezelf en de ander: want op dit niveau is alles één. Als we dit echt zo kunnen voelen is een houding van respect, eerbied en liefde niet meer dan vanzelfsprekend. Met het boek Spiegels willen we investeren in de verbondenheid tussen mensen met uiteenlopende achtergronden en levensbeschouwingen.

Auteurs

Ingeborg Hendriks