Als een vlinder Bekijk groter

Als een vlinder

vrolijk vliegend fladderen

9789491740299

Verkrijgbaar

Over een vlinderleven van ei tot ei, in zeven stappen. Eerst luisteren naar het verhaal van de vlinder en dan zelf mee bewegen bij de bewegingsmeditatie.

Meer details

5,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Levendig Uitgever
Jaar van uitgave 2016
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 32p.

Meer informatie

Vlinders vinden we overal ter wereld. De een groot, de ander klein. De een met veel kleuren, een ander heeft er maar een. Sommige vliegen en fladderen overdag, andere ’s nachts. Hoe verschillend ze ook zijn, ze ontstaan allemaal op dezelfde manier.

Dit boek gaat over een vlinderleven van ei tot ei, in zeven stappen. In illustraties vind je de cirkel van het leven van de vlinder terug. Kinderen vinden het prachtig. Eerst luisteren naar het verhaal van de vlinder en dan zelf mee bewegen bij de bewegingsmeditatie.

Rust, aandacht en concentratie

Ouders en leerkrachten zullen het meteen herkennen: soms is een beetje meer rust in huis of in de klas van harte welkom. Dit bewegingsverhaal van de vlinder past uitstekend bij rustgevende activiteiten rond mindfulness en concentratie, waarbij kinderen bewust leren omgaan met hun adem, hun lichaam en hun aandacht. En dat kan juist zorgen voor die broodnodige rust.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Marjan Bosch


Vera de Backker (ill.)