In Spirit Bekijk groter

In Spirit

Inspiraties voor zingeving, begeleiding en coaching

9789085601333

Verkrijgbaar

Inspirerende verhalen en bespiegelingen over het leven, met de natuur in een belangrijke rol. Voor iedereen die op zoek is naar zingeving, inzicht, liefde, hoop, stilte en reflectie. Met handvatten voor reflectie en gesprek voor coaches, psychologen en therapeuten.

Meer details

22,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2021, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 144p.

Meer informatie

In Spirit is voor iedereen die op zoek is naar zingeving, inzicht, liefde, hoop, stilte en reflectie. In inspirerende verhalen en bespiegelingen over het leven wordt de lezer weggedragen uit de dagelijkse gedachten en teruggebracht naar het diepere zelf, de levenskern, het eigen zijn. De natuur speelt hierbij een belangrijke rol. Als levendige kracht, metafoor en opening naar bewustwording.

Het boek biedt tevens coaches, psychologen en therapeuten handvatten voor reflectie en gesprek. Het brengt inspiratie voor mindfulness en meditatielessen en kan worden ingezet bij wandel- en natuurcoaching. Ook wordt het gebruikt om betekenis te geven aan gebeurtenissen als geboorte, huwelijk en afscheid.

Met tekeningen van Karst-Janneke Rogaar.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Beitske Bouwman

Beitske Bouwman (1973) is schrijfster. Na een wetenschappelijke loopbaan aan de Vrije Universiteit van Amsterdam debuteerde ze in 2005 bij Uitgeverij Querido met de roman Portrettensoep, die genomineerd werd voor de Debutantenprijs der Brabantse Letteren Haar tweede roman, Kindengel, verscheen in 2007 en werd wegens succes driemaal herdrukt. Haar derde roman Noem het liefde, won de Publieksprijs der Brabantse Letteren. In juni 2015 verscheen Daan en Olivia. Een kleine novelle over de moderne liefde die lovend werd ontvangen: 'Een zeer waardevolle novelle’ schreef het Nederlands Dagblad. Een Moeder vol Stoplichten is haar eerste kinderboek.
Beitske Bouwman geeft regelmatig workshops en lezingen. Tevens verzorgt zij meditatietrainingen met haar meditatiebedrijf Anaya onder meer in samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Beitske Bouwman woont met haar man en drie dochters in een dijkhuis aan rivier de Waal.