Fietsen vanuit Leiden Bekijk groter

Fietsen vanuit Leiden

9789077056134

Verkrijgbaar

9,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij ReCreatief Fietsen
Jaar van uitgave 2008
Bindwijze spiraalband
Aantal pagina's 100p.

Meer informatie

Leiden heeft een binnenstad om trots op te zijn, met tal van monumenten, hofjes, grachten en singels. Geen wonder dat Leiden wel monumentenstad wordt genoemd.

Fietsen vanuit Leiden biedt, net als zn voorganger, tien rondgaande routes.
Nieuwe fietspaden, o.a. door de Waalsdorpervlakte, bij Zoeterwoude en langs de Rotte bij Moerkapelle zijn in de nieuwe editie opgenomen. Geheel nieuw is ook een Monumentenrondje, een korte fietsroute kris-kras door de binnenstad van Leiden, waarbij de belangrijkste monumenten uit verleden en heden de rode draad vormen. De afwisselende omgeving van Leiden, met duinen, landgoederen, polders, meren en bollenvelden staat garant voor vele uren fietsplezier. Iedereen, Leidenaar én ieder die korter of langer in (de omgeving van) Leiden verblijft, zal aan dit boekje veel plezier beleven. Bijna alle routes hebben een korte en een lange variant. Voor elk wat wils dus, voor jong en oud, voor de meer of minder ervaren fietser, voor een dag of een dagdeel fietsen.

De fietsroutes in dit boekje beginnen bij de Morspoort en bij de Zijlpoort. Het boekje is geheel in kleur, voorzien van heldere kaarten en ruim geïllustreerd met fotos.