Fietsen in Bourgondië Bekijk groter

Fietsen in Bourgondië

een rondrit langs kanalen en door wijngaarden

9789077056394

Verkrijgbaar

Fietsen door een groen heuvellandschap, langs de jaagpaden van kanalen en langs enkele oude spoorbanen. De route is zeer vaak autovrij en vrijwel vlak, dus geschikt voor iedereen.

Meer details

20,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij ReCreatief Fietsen
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze spiraalband
Aantal pagina's 140p.
Extra geheel in kleur, met foto's en kaarten

Meer informatie

De jaagpaden langs de kanalen van Bourgondië vormen aangename, vlakke wegen door een groen heuvellandschap. Honderden kilometers autovrije fietsroute is over deze paden aangelegd en ook zijn enkele oude spoorbanen tot gladde fietspaden getransformeerd. In de Côte d'Or zijn verkeersluwe weggetjes door de wijngaarden tot een mooie wijnroute aan elkaar geknoopt.

De kanalen wijzen als vanzelf de weg langs het rijke erfgoed van Bourgondië. Al fietsend passeren fraaie historische binnensteden en talloze kastelen, romaanse abdijen en kerken de revue.

De hoofdroute uit deze gids is een grote rondrit door alle windstreken van Bourgondië van bijna 650 km. Daarnaast is er nog eens 200 km aan aanvullende route beschreven. Omdat driekwart van de trajecten autovrij is en vrijwel vlak verloopt, is deze fietsroute geschikt voor iedereen, jong of oud, getraind of niet.

Gerelateerde titels

Auteurs