Fietsen rond het Kanaal - deel 1 Zuid-Engeland Bekijk groter

Fietsen rond het Kanaal - deel 1 Zuid-Engeland

van Dover of Harwich naar Plymouth - inclusief een rondje Guernsey en Jersey

9789077056400

Verkrijgbaar

Voor iedereen die een stuk langs of rond Het Kanaal wil fietsen. Dit deel bevat het Engelse stuk (700 km) van de route (die alle veerhavens aan de Engelse en Franse Kanaalkust verbindt) van Dover tot Plymouth. Ingrijpend gewijzigde, nieuwe druk.

Meer details

20,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij ReCreatief Fietsen
Jaar van uitgave 2020, 2de druk
Bindwijze spiraalband
Aantal pagina's 172p.
Extra geheel in kleur

Meer informatie

Het eerste deel van Fietsen rond Het Kanaal volgt een route langs de Engelse Kanaalkust. Alle veerhavens aan deze kust zijn in de route opgenomen, zodat op verschillende plekken per veerboot overgestoken kan worden om terug te fietsen langs de Franse Kanaalkust.

Wie hier fietst, wordt beloond met spectaculaire landschappen, die sterk verweven zijn met de Engelse cultuur. Kliffen, stranden, tearooms en kastelen wisselen elkaar af als eb en vloed in de zeearmen.

De route gaat over rustig binnenwegen en paden, die voor een groot deel bewegwijzerd zijn. De hoofdroute van Dover naar Plymouth is ruim 700 km lang. Zo'n 200 km is helemaal autovrij. Voor degenen die van Hoek van Holland naar Harwich willen varen, is een 250 km lange route, waarvan bijna 50 km autovrij, van Harwich naar de Kanaalkust beschreven.

Gerelateerde titels

Auteurs

Kees Swart