Lekker Feedback! - chocoladebox

Train jezelf en je collega's met feedbackchocolade

9789462722095

Verkrijgbaar

Met feedbackchocolade oefen je op een laagdrempelige en positieve manier met het vragen, geven en ontvangen van feedback. In elk wikkel een verrassende feedbackvraag.

Meer details

8,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze doosje met 16 chocolaatjes

Meer informatie

Hoe verleid je mensen om feedback te vragen? Door ze er eerst aan te laten proeven. Wie de smaak te pakken heeft, wil meer.
 
Met feedbackchocolade oefen je op een laagdrempelige en positieve manier met het vragen, geven en ontvangen van feedback. De chocolaatjes zijn geschikt voor trainingen en vergaderingen, maar ook goed bruikbaar als spontane gespreksopener. In elke wikkel vind je een verrassende feedbackvraag om jou of je team te inspireren.
 
Feedback kan dus ook lekker zijn. Vooral als je merkt wat het oplevert: zelfinzicht, persoonlijke groei, interessante gesprekken en beter contact.
Laat je verrassen door de feedbackvragen in de chocoladewikkels, zoals ‘Stel, ik ben een auto, wat voor auto zou ik dan zijn?’ en ‘Welk talent zou jij van mij willen kopen?’
 
Inhoud van het doosje: 16 stuks a 12 g. UTZ Certified melkchocolade.

Auteurs

Axelle de Roy

Samen met Madeleine Lomans is Axelle de Roy eigenaar van Lomans & De Roy –training, coaching, theater. lomansenderoy.nl 
Ze heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals het boek Feedback Challenge. En ontwerpt opleidingstrajecten en games, waaronder het populaire loopbaanspel Spelen met talenten.
Axelle maakt leren ‘serious fun’. Sinds kort heeft Axelle een nieuw spel uitgebracht Feedbackkaarten deel 2. De focus hiervan ligt op het vragen van adviserende feedback.