Vraag gewoon feedback - deel 2 Bekijk groter

Vraag gewoon feedback - deel 2

Adviserende feedback

9789462722088

Verkrijgbaar

Werk aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling door actief om feedback te vragen. In dit tweede deel ligt de focus op adviserende feedback.

Meer details

12,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 104p.

Meer informatie

Feedback is een cadeau, zeggen ze. Maar soms voelt het als een aframmeling met een strik eromheen. Veel mensen zijn dan ook huiverig voor feedback. Laat staan dat ze er zelf om vragen. Toch is dat juist wat we moeten doen, vindt Axelle de Roy. Door actief om feedback te vragen, werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Feedback vragen leer je op speelse wijze met de boeken en kaartensets van Axelle de Roy. In Vraag gewoon feedback - Deel 2 ligt de focus op adviserende feedback. Ga direct aan de slag met de opdrachten, inclusief extra uitleg en praktijkvoorbeelden. 

Feedback is een krachtig groeimiddel. Het levert veel op. Het is lekker en soms spannend.
Gewoon doen!

Gerelateerde titels

Auteurs

Axelle de Roy

Samen met Madeleine Lomans is Axelle de Roy eigenaar van Lomans & De Roy –training, coaching, theater. lomansenderoy.nl 
Ze heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals het boek Feedback Challenge. En ontwerpt opleidingstrajecten en games, waaronder het populaire loopbaanspel Spelen met talenten.
Axelle maakt leren ‘serious fun’. Sinds kort heeft Axelle een nieuw spel uitgebracht Feedbackkaarten deel 2. De focus hiervan ligt op het vragen van adviserende feedback.