Feedback (waaier) Bekijk groter

Feedback (waaier)

Commentaar geven en ontvangen

9789058718495

Verkrijgbaar

Herziene versie met extra kaarten en vijf praktijkvoorbeelden. Gebaseerd op het succesvolle boek Feedback. Uiterst praktisch met alle tips en adviezen overzichtelijk bij elkaar.

Meer details

15,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2016
Bindwijze waaier
Aantal pagina's 17p.

Meer informatie

Herziene versie met extra kaarten en vijf praktijkvoorbeelden

Waarom is het toch zo moeilijk goed met feedback om te gaan? Zien we op tegen de mogelijke negatieve reactie? Zijn we bang de ander te kwetsen? Of durven we geen standpunt in te nemen?

Wat het ook is, op een goede manier feedback geven is een van de lastigste aspecten van communicatie. Daarom is er nu een handig hulpmiddel: de waaier Feedback. In een overzichtelijke checklistvorm alle praktische informatie over het voorbereiden en geven van feedback, de valkuilen, de belangen en de verdedigingsmechanismen van feedback. Onmisbaar voor iedereen die werkt!

Informatie over doel, doelgroep en toepassingsmogelijkheden:
Doel: Mensen tips geven in situaties dat ze feedback moeten geven of ontvangen.
Voor wie: Leidinggevenden, medewerkers en in feite iedereen die wel eens feedback moet geven. Ook in privé situaties. Gebruik: Heel handig ter voorbereiding van bijvoorbeeld een functioneringsgesprek.

Voordelen van de waaier ten opzichte van een boek:
Een waaier kun je altijd bij je hebben. De Feedbackwaaier is praktisch, overzichtelijk en geeft de kern van feedback aan

Wat levert de waaier mij op:
De waaier helpt mensen over de drempel te stappen die het geven van feedback vaak opwerpt.

Auteurs

Marieta Koopmans

Marieta Koopmans is sociaal psycholoog en werkt zelfstandig als individuele coach van managers onder de naam C'enter. Daarnaast geeft zij als freelancer leiderschapstrainingen voor het opleidingsinsituut Schouten & Nelissen.