Nederland is mijn fantasie Bekijk groter

Nederland is mijn fantasie

graphic novel

9789490042011

Verkrijgbaar

Een graphic novel over Eva en Ander, die samen naar Nederland zijn verhuisd maar het land elk op een andere manier benaderen.

Meer details

6,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Zirimiri Press
Jaar van uitgave 2011
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 112p.

Meer informatie

Eva en Ander zijn verschillend. Zij hebben hun eigen drijfveren en wensen, maar er is iets wat ze sterk bindt sinds ze elkaar hebben leren kennen: ze hebben er alle twee altijd al van gedroomd elders een nieuw leven te beginnen, om een omgeving te vinden waarin hun fantasieën en verlangens uit kunnen komen.

Op een zomerse dag ontmoeten ze Will en Lotte. Twee Nederlanders met wie ze uitgebreid zullen praten over hun levens, over Nederland, en over wat hen heeft bewogen om dit land te kiezen als bestemming voor hun nieuwe avontuur, hun eigen 'Dutch dream'.

Het wordt langzamerhand duidelijk dat achter ieders verlangen andere verlangens schuilgaan die ons terugbrengen in de tijd, zelfs tot aan de kinderjaren.
Wat zoeken Ander en Eva? Wat is hun 'fantasie'?

De vraag is niet zozeer of de waarneming van Ander en Eva over dit land klopt met de werkelijkheid, maar eerder of hun manier van waarnemen ze kan helpen om hier in Nederland gelukkig te zijn.

Auteurs

Henrike Olasolo


Cristina Richarte