Ga op reis en ontdek hoe je leert Bekijk groter

Ga op reis en ontdek hoe je leert

Werkboek voor leerlingen in de bovenbouw

9789088509803

Verkrijgbaar

Werkboek zelfregulerend leren.

Meer details

14,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2020, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 72p.

Meer informatie

Ga je mee op reis? Op deze ontdekkingsreis bepaal jij de bestemming en de route. Hoe ziet het landschap er onderweg uit? Wandel je met kompas door een dicht bos, klim en daal je door de bergen, voelt het alsof je door het moeras gaat of heb je ook stukken snelweg? Gelukkig krijg je overzicht als je de tijd neemt om de verkeerstoren te beklimmen. Welke keuze maak jij daarna voor het vervoermiddel? Ga je met de bus of pak je de fiets? Hoe neem jij alle bagage en souvenirs mee?

Iedereen maakt een andere reis. Aangekomen op de bestemming weet jij beter, als inmiddels ervaren reiziger, hoe jij jouw reis (jouw leerproces) kunt vormgeven. Ofwel hoe je zelfregulerend leert. Hopelijk zorgt dit ook bij jou voor meer leerplezier.

In dit werkboek staat alle informatie die die je nodig hebt voor de reis. Met leuke illustraties en opdrachten wordt het een logboek om na je reis regelmatig door te bladeren.

Een goede reis gewenst!

Bij dit werkboek is een handleiding voor begeleiders beschikbaar.

Gerelateerde titels

Auteurs

Mirjam Zwaan

Drs Mirjam Zwaan is orthopedagoog en heeft samen met Nathalie van Kordelaar een eigen praktijk, Incontexto Orthopedagogen. Na haar studie pedagogische wetenschappen aan de Universiteit Utrecht heeft Mirjam gewerkt als leerkracht in het speciaal onderwijs op een school voor kinderen met een autisme spectrum stoornis. Door deze ervaring is zij enthousiast geworden voor het werken met kinderen met gedragsproblematiek. Vervolgens is zij gaan werken als ambulant begeleider vanuit REC 4. Vanuit haar eigen praktijk begeleidt Mirjam kinderen en geeft ze verschillende workshops aan scholen.