Hebbes! Bekijk groter

Hebbes!

meer dan 600 competentiegerichte selectievragen

9789058719331

Verkrijgbaar

Geheel vernieuwde versie van een bestseller! 89 competenties met bijbehorende selectievragen. Voor effectieve selectiegesprekken, geschreven vanuit en voor de praktijk.

Meer details

18,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2014
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's200p.

Meer informatie

Uiteraard wil je als recruiter, P&O'er of leidinggevende de juiste kandidaat uit het sollicitatieproces halen. De droomkandidaat voor de baan die je te vergeven hebt, moet beschikken over een aantal competenties. Bijvoorbeeld flexibiliteit, besluitvaardigheid en zelfkennis. Natuurlijk kan een sollicitant zéggen dat hij over deze competenties beschikt, maar hoe kom je erachter of dat ook daadwerkelijk zo is?

Met Hebbes! heb je het antwoord in handen. In dit boek staan 89 competenties beschreven, mét bijbehorende selectievragen. Met dit slimme instrument voer je effectieve en goede selectiegesprekken, waardoor het veel gemakkelijker wordt de juiste kandidaat te vinden.

Volledig herziene editie.

Auteurs

Marjo Louwers-Janssen

Marjo Louwers-Janssen is verbonden aan Schouten & Nelissen als senior adviseur, consultant, trainer en coach op het brede gebied van HRM. Ze geeft workshops over team- en cultuurveranderingen en ondersteunt outplacementkandidaten. Ze ontwikkelt en geeft trainingen in onder andere gedragsgericht interviewen. Daarnaast is ze gecertificeerd voor de MBTI en begeleidt ze organisaties en kandidaten in hun zoektocht naar een nieuwe medewerker of werkgever.