Competenties in kaart (waaier) Bekijk groter

Competenties in kaart (waaier)

9789058719287

Verkrijgbaar

Competenties en gedragsvoorbeelden in een handige waaier bijeen. Gebaseerd op het competentiemodel van Schouten & Nelissen. Voor coaching, functioneringsgesprekken en persoonlijke ontwikkelplannen.

Meer details

15,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2014, 3de druk
Bindwijze waaier
Aantal pagina's 26p.

Meer informatie

Een handig overzicht van 44 competenties uit het competentiemodel van Schouten & Nelissen. In kleur is aangegeven hoe de competenties zich verhouden tot de basiscompetenties denken, voelen en doen.

Alle competenties zijn voorzien van een korte definitie en gedragsvoorbeelden. Het grote voordeel hiervan is dat voor alle partijen nu volstrekt duidelijk is wat onder de competenties verstaan wordt. Bovendien bevat elk kaartje ontwikkeltips waardoor meteen aan de betreffende competentie gewerkt kan worden.

De waaier is bruikbaar als hulpmiddel in tal van situaties, zoals bij coaching, functioneringsgesprekken, sollicitatieprocedures, beroepenoriëntatie, opstellen van competentieprofielen en persoonlijke ontwikkelplannen.

Auteurs

Ton van Dongen

Ton van Dongen heeft zich als organisatiepsycholoog steeds gericht op het adviseren en coachen van organisaties en medewerkers bij de in-, door-, en uitstroom en ontwikkeling van personeel. Hij heeft o.a. boeken, publicaties en een online applicatie voor ontwikkeling van talenten geschreven.