Chinees? 'n Makkie! Deel 4 Bekijk groter

Chinees? 'n Makkie! Deel 4

Verkrijgbaar

Het afsluitend deel van de communicatieve taalmethode Chinees voor het voortgezet onderwijs. Met veel aandacht voor culturele aspecten en gevorderde grammatica.

Meer details

39,50 € incl. btw

Datasheet

colofonpaperback (A4-formaat) - 200p.
jaar2009, 1ste druk
UitgeverijCoutinho

Meer informatie

Chinees? n Makkie! is een communicatieve taalmethode voor het voortgezet onderwijs. In deel 1, 2 en 3 van Chinees? n Makkie!! hebben de leerlingen al uitgebreid kennisgemaakt met de Chinese taal.
Deel 4 is het laatste en afsluitende deel van deze methode. De Taalwijzer neemt in dit deel een extra belangrijke plaats in. Hierin wordt uitgebreid aandacht besteed aan de culturele aspecten en de gevorderde grammaticale constructies binnen het Chinees.

De inhoud en de didactische opzet van Chinees? n Makkie! passen bij de belevingswereld van middelbare scholieren. Zo bevat het materiaal veel visuele aspecten en is er rekening gehouden met een korte spanningsboog.
De vaardigheden die worden behandeld sluiten aan bij de richtlijnen van het Europese Referentiekader (ERK) en veel oefeningen zijn gebaseerd op de toetswijze van het Staatsexamen Chinese taal voor buitenlanders. Het eindniveau van deze vier delen is niveau A2 van het ERK.

Bij dit boek hoort een website met audiomateriaal en interactieve oefeningen. Voor docenten is er een handleiding beschikbaar, met didactische tips en antwoorden op de oefeningen.

Auteurs

Tin Chau Tsui

Tin Chau Tsui is senior docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd en sinds 2004 de eerste docent Chinees in het voortgezet onderwijs in Nederland. Hij is geboren in Hongkong en opgegroeid in Nederland.


Van dezelfde auteur:

Shuo Cai

Shuo Cai is docent aan de Beijing University of Technology.


Van dezelfde auteur:

Rob Kuster

Rob Kuster is docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd.


Van dezelfde auteur:

Tao Xing

Tao Xing is docent aan het College of Foreign Languages, Beijing University of Technology.