Chinees? 'n Makkie! Deel 3 Bekijk groter

Chinees? 'n Makkie! Deel 3

Verkrijgbaar

Het derde deel van deze communicatieve taalmethode voor het voortgezet onderwijs daagt de leerlingen uit hun kennis van het Chinees te vergroten door middel van meer nieuwe woorden en oefeningen.

Meer details

39,50 € incl. btw

Datasheet

colofonpaperback - 192p.
jaar2008, 1ste druk
UitgeverijCoutinho

Meer informatie

Chinees? n Makkie! is een communicatieve taalmethode voor het voortgezet onderwijs. De grammatica staat in dienst van de communicatie: alleen waar het voor de begrijpelijkheid nodig is, wordt deze uitgelegd.
In deel 1 en 2 van Chinees? n Makkie! hebben de leerlingen al uitgebreid kennisgemaakt met de Chinese taal. In deel 3 worden de leerlingen uitgedaagd om hun kennis van het Chinees te vergroten door middel van meer nieuwe woorden en oefeningen. Bekende karakters worden geleidelijk aan minder ondersteund door het Hànyu Pinyin. Wel wordt de inhoud van deel 1 en 2 regelmatig herhaald, zodat de leerlingen oude en nieuwe kennis kunnen combineren.

Chinees? n Makkie! is speciaal ontwikkeld voor middelbare scholieren. De inhoud en de didactische opzet sluiten aan bij hun belevingswereld. Zo bevat het materiaal veel visuele aspecten en is er rekening gehouden met een spanningsboog van een kwartier.
De vaardigheden die worden behandeld sluiten aan bij de richtlijnen van het Europese Referentiekader en veel oefeningen zijn gebaseerd op de toetswijze van het Staatsexamen Chinese taal voor buitenlanders.

Bij dit boek hoort een website met audiomateriaal en interactieve oefeningen. Voor docenten is een handleiding beschikbaar, met didactische tips en antwoorden op de oefeningen.

Auteurs

Tin Chau Tsui

Tin Chau Tsui is senior docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd en sinds 2004 de eerste docent Chinees in het voortgezet onderwijs in Nederland. Hij is geboren in Hongkong en opgegroeid in Nederland.


Van dezelfde auteur:

Shuo Cai

Shuo Cai is docent aan de Beijing University of Technology.


Van dezelfde auteur:

Rob Kuster

Rob Kuster is docent Chinees aan de Hogeschool Zuyd.


Van dezelfde auteur:

Tao Xing

Tao Xing is docent aan het College of Foreign Languages, Beijing University of Technology.