ADHD? Laat je niets wijsmaken!


Nederlands | 01-11-2005 | 119 pagina's

9789064453960

Paperback / softback


€ 17,00


 Voorraad in de winkel

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

ADHD hebben is niet eenvoudig. Niet voor jezelf, maar ook niet voor je omgeving. Het kan je dagelijkse leven helemaal in de war sturen, je zelfvertrouwen een fikse deuk geven, je ontwikkelingskansen beknotten en je familie, leerkrachten en vrienden tot wanhoop drijven. Nochtans, niemand is gedoemd tot dit scenario! Je kan er ook voor kiezen jezelf en je ADHD beter te leren kennen, je gedrag onder controle te houden en je verdrongen eigenschappen te (her-)ontdekken.
In het eerste deel van het boek lees je verhalen van tieners die ontdekken dat ze ADHD hebben. Van 'ik heb geen probleem, 't zijn de anderen die problemen met mij hebben' tot... diagnose. In het tweede deel wordt uitgelegd wat ADHD is, welke de biologische oorzaken zijn, de psychologische kerngegevens, de omgevingsfactoren, het gedrag...
Met veel informatie en praktische tips om jezelf te leren kennen en je problemen beter onder controle te krijgen. Geen studieboek, maar tekst en strip door mekaar.
Monthy Python is een bende ADHD ers! Het leven is een feest. Nee, het is niet besmettelijk! Veel mensen zien alleen het drukke gedeelte, niet het kalme. - Uitspraken van jongeren die met dit boek gewerkt hebben tijdens hun reeks psycho-educatie. Hun ADHD blijft maar zij hebben geleerd niet meer te focussen op hun handicap , maar op hun talenten. Zij zijn de voorbodes van een nieuwe zelfbewuste generatie met ADHD. Psycho-educatie werkt!

Details

EAN :9789064453960
Auteur: 
Uitgever :Epo, Uitgeverij
Publicatie datum :  01-11-2005
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :153 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :207 gr
Status :Tijdelijk niet beschikbaar
Aantal pagina's :119