Basiscursus Turks

Nederlands | 14-04-2004 | 180 pagina's

€ 19,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

In deze cursus komen de belangrijkste grammaticale constructies aan de orde die een Nederlander nodig heeft om Turks te leren spreken. De auteur biedt de stof zo aan dat de cursist zich allereerst leert redden in alledaagse situaties. Alle zestien hoofdstukken bieden behalve uitleg van de taalregels ook luister- en themaoefeningen en een lijst nieuwe woorden. De luisteroefeningen staan op cd 1 van Conversatieboek Turks. Het laatste hoofdstuk bevat vertaaloefeningen, waarvan de antwoorden ook in dit boek zijn opgenomen. Voor het gemakkelijk opzoeken van een bepaald onderdeel is bovendien achterin een index op de achtervoegsels opgenomen. Verder bevat het boek een overzicht voor de vervoeging van het werkwoord en de verbuiging van het naamwoord.

Samen met dit boek kan de cursist het Conversatieboek Turks gebruiken dat geleverd wordt met 2 cd's. Hierin zijn de antwoorden op de oefeningen uit deze basiscursus opgenomen, evenals een uitgebreide serie driloefeningen die bedoeld zijn om bepaalde grammaticale patronen in te slijpen, een zestiental conversatieteksten met vertaling en toelichting, en tot slot, een woordenlijst Turks-Nederlands met de eerste duizend meest frequente woorden van het Turks.

Basiscursus Turks is bestemd voor cursisten die snel een goede basisvaardigheid Turks willen verwerven. De Basiscursus Turks vormt samen met het Conversatieboek Turks, het Oefenboek Turkse Grammatica en het Klein Woordenboek Turks een complete serie om zich, zelfstandig of onder leiding van een docent, het Turks eigen te maken.Details

  EAN :9789062834242
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  14-04-2004
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :221 mm
  Breedte :151 mm
  Dikte :14 mm
  Gewicht :289 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :180