Patronen doorbreken

Negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen. Tweede, geactualiseerde editie

Nederlands | 15-09-2023 | 208 pagina's

€ 21,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

‘Een heel goed boek.’ – Annette Heffels in Margriet

Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven terwijl je van plan was om een volgende keer anders te reageren? Vertoont je gedrag hardnekkige patronen die je zeer tegen je zin niet eenvoudig kunt doorbreken? In dat geval helpt dit op schematherapie gebaseerde boek je op weg naar een tevredener en evenwichtiger leven.

Schematherapie leert je om de oorsprong van je gedragspatronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken en jezelf zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen. Dit al meer dan tien jaar zeer populaire en bijzonder praktische boek is nu geactualiseerd aan de hand van de laatste wetenschappelijke en therapeutische bevindingen.

HANNIE VAN GENDEREN is klinisch psycholoog in Maastricht en opleider schematherapie en psychotherapie. GITTA JACOB en LAURA SEEBAUER zijn beiden psychotherapeut en opleider schematherapie in Duitsland.

Reacties van lezers op hebban.nl en bol.com: 'Goed zelfhulpboek … over schematherapie met heldere herkenbare voorbeelden. Veranderen is niet makkelijk, maar als je de patronen in je leven herkent ben je al een goed eind op weg.'

'Echt een goed boek! Zeker ter ondersteuning van therapie, maar ook om het beste uit jezelf te halen. Daarbij is het een boek dat je meer inzicht kan geven. Had ik het maar eerder gekocht!'Details

  EAN :9789057125898
  Auteur: 
  Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  Publicatie datum :  15-09-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :216 mm
  Breedte :137 mm
  Dikte :20 mm
  Gewicht :312 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :208