Doorbreek je patronen in vijf stappen

Een systematisch plan om negatieve gevoelens, gedachten en gedrag te veranderen

Nederlands | 15-09-2023 | 208 pagina's

€ 21,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Heb je steeds opnieuw last van negatieve gevoelens, gedachten en gedrag en vind je het lastig om dit te doorbreken? Dit boek biedt een praktisch en toegankelijk vijfstappenplan voor het doorbreken van hardnekkige, ongewenste patronen. Je kunt er zelfstandig mee aan de slag gaan of samen met een vriend, vriendin of therapeut. Aan de hand van drie herkenbare personen (Sarah, Martin en Nora), die ieder op hun eigen manier de vijf stappen doorlopen, kun je zien hoe je ongewenste patronen blijvend kunt veranderen.

Dit gestructureerde en effectieve behandelplan is gebaseerd op de nieuwste inzichten in de schematherapie, een beproefde vorm van psychotherapie die zich richt op de oorzaken van je patronen. In vijf stappen leer je de ongewenste patronen in je gevoelens, gedachten en gedrag te herkennen en zodanig te veranderen dat je er weinig tot geen last meer van hebt. Daarmee zul je in de toekomst steviger in je schoenen staan in situaties die je voorheen altijd lastig vond.

HANNIE VAN GENDEREN is klinisch psycholoog en heeft haar eigen praktijk. Daarnaast ontwikkelt zij sinds 1980 vakopleidingen voor psychotherapie, schematherapie en cognitieve gedragstherapie. Tussen 1987 en 2017 was zij bovendien als therapeut en coördinator betrokken bij het onderzoek naar psychotherapie aan Maastricht University. Van Genderen is de (co-)auteur en drijvende kracht in Nederland achter het zeer succesvolle boek Patronen doorbreken, waarvan er 165.000 exemplaren zijn verkocht.Details

  EAN :9789057125850
  Auteur: 
  Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  Publicatie datum :  15-09-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :171 mm
  Dikte :20 mm
  Gewicht :420 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :208