Hoe keer je diabetes type 2 om?


Nederlands | 23-02-2022 | 157 pagina's

9789057125720

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,95


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

‘Dit is een geweldig boek, dat heel veel mensen zal helpen.’ – Michael Mosley

Professor Taylors onderzoek heeft aangetoond dat diabetes type 2 slechts één oorzaak kent – te veel vet in de lever en de alvleesklier – en dat je diabetes of prediabetes kunt omkeren door met snel gewichtsverlies dit schadelijke vet weg te werken.

In dit zeer toegankelijke boek neemt Roy Taylor je mee door de drie stappen van zijn bewezen werkzame Newcastle-dieet en legt hij uit hoe je het programma gemakkelijk kunt inpassen in je leven en daarmee je gezondheid kunt herstellen.

Dit is een praktische gids voor iedereen die de diagnose diabetes type 2 of prediabetes heeft gekregen en de aandoening wil begrijpen en aanpakken.

In zijn eerdere boek, Leven zonder diabetes, gaat Roy Taylor gedetailleerder in op zijn baanbrekende onderzoek naar de manier waarop het lichaam voedsel verwerkt en hoe daarbij diabetes type 2 kan ontstaan.

Biografie

Professor Roy Taylor is hoogleraar geneeskunde en stofwisselingsziekten aan Newcastle University in Engeland. Hij is een van ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van diabetes. In zijn eerdere boek, Leven zonder diabetes, gaat Roy Taylor gedetailleerder in op zijn baanbrekende onderzoek naar de manier waarop het lichaam voedsel verwerkt en hoe daarbij diabetes type 2 kan ontstaan.

Details

EAN :9789057125720
Auteur: 
Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Publicatie datum :  23-02-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :126 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :201 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :157