Hoe keer je diabetes type 2 om?

Nederlands | 23-02-2022 | 157 pagina's

€ 18,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

‘Dit is een geweldig boek, dat heel veel mensen zal helpen.’ – Michael Mosley

Professor Taylors onderzoek heeft aangetoond dat diabetes type 2 slechts één oorzaak kent – te veel vet in de lever en de alvleesklier – en dat je diabetes of prediabetes kunt omkeren door met snel gewichtsverlies dit schadelijke vet weg te werken.

In dit zeer toegankelijke boek neemt Roy Taylor je mee door de drie stappen van zijn bewezen werkzame Newcastle-dieet en legt hij uit hoe je het programma gemakkelijk kunt inpassen in je leven en daarmee je gezondheid kunt herstellen.

Dit is een praktische gids voor iedereen die de diagnose diabetes type 2 of prediabetes heeft gekregen en de aandoening wil begrijpen en aanpakken.

In zijn eerdere boek, Leven zonder diabetes, gaat Roy Taylor gedetailleerder in op zijn baanbrekende onderzoek naar de manier waarop het lichaam voedsel verwerkt en hoe daarbij diabetes type 2 kan ontstaan.


Biografie

Professor Roy Taylor is hoogleraar geneeskunde en stofwisselingsziekten aan Newcastle University in Engeland. Hij is een van ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van diabetes. In zijn eerdere boek, Leven zonder diabetes, gaat Roy Taylor gedetailleerder in op zijn baanbrekende onderzoek naar de manier waarop het lichaam voedsel verwerkt en hoe daarbij diabetes type 2 kan ontstaan.Details

  EAN :9789057125720
  Auteur: 
  Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  Publicatie datum :  23-02-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :200 mm
  Breedte :126 mm
  Dikte :16 mm
  Gewicht :201 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :157