Leven met een narcistische ouder


Nederlands | 01-12-2021 | 255 pagina's

9789057125492

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Voel jij je afgewezen, niet geliefd en niet gewaardeerd door een narcistische ouder?

De meeste ouders doen er alles aan om te zorgen dat hun kind zich optimaal ontwikkelt. Het kind staat centraal. Maar ouders met narcistische trekken of een narcistische-persoonlijkheidsstoornis zijn juist gericht op zichzelf en hun eigen behoeften. Zij verlangen continu aandacht en bevestiging van hun kinderen, die vervolgens hun uiterste best doen om hun ouders te behagen en vooral niet te kwetsen. Dit zorgt voor ongezonde patronen die doorwerken tot op volwassen leeftijd.

Deze zelfhulpklassieker helpt volwassen kinderen van narcistische ouders om de negatieve patronen die ontstaan zijn in hun jeugd te doorbreken. Dit praktische boek biedt strategieën, tests, oefeningen en tips voor het omgaan met conflicten, het aangaan van gezonde relaties en het opbouwen van een zinvolle relatie met je ouder. Je zult met meer vertrouwen en empathie voor anderen en met meer zelfwaardering in het leven staan.

Biografie

Nina W. Brown is hoogleraar counseling aan Old Dominion University in Virginia, voormalig voorzitter van het Genootschap voor Groepspsychologie en Groepspsychotherapie en ze was lid van de Commissie voor Accreditatie van de American Psychological Association. Ze is een expert op het gebied van de effecten van narcisme op relaties.

Details

EAN :9789057125492
Auteur: 
Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Publicatie datum :  01-12-2021
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :152 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :440 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :255