Fantastisch vervoer

Nederlands | 14-08-2019 | 64 pagina's

€ 18,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Korte beschrijving/Annotatie

Riemen vast voor een duizelingwekkende rit door de geschiedenis van onze voertuigen!


Tekst achterflap

Riemen vast voor een duizelingwekkende rit door de geschiedenis van onze voertuigen! Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen onderweg of op reis – korte tripjes, lange tochten, supersnel of juist lekker langzaam. We reizen in auto’s, treinen, vliegtuigen, onderzeeërs en op de fiets – of we schieten omhoog in een raket! Maak je eigen fantastische reis en ontdek de mensen en verhalen achter de machines die de wereld in beweging houden, reis met lichtsnelheid door Japan, zeil mee op een Vikingschip en vlieg rond de wereld in een luchtballon. Dit wordt de reis van je leven! Instappen allemaal!


Slogan/Promotie

Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen onderweg of op reis – korte tripjes, lange tochten, supersnel of juist lekker langzaam. We reizen in auto’s, treinen, vliegtuigen, onderzeeërs en op de fiets – of we schieten omhoog in een raket! Maak je eigen fantastische reis en ontdek de mensen en verhalen achter de machines die de wereld in beweging houden, reis met lichtsnelheid door Japan, zeil mee op een Vikingschip en vlieg rond de wereld in een luchtballon. Dit wordt de reis van je leven! Instappen allemaal!


Biografie

Tom Jackson is auteur en journalist. Hij schrijft over wetenschap en technologie, zoals Het allermooiste boek over dinosauriërs. Chris Mould is illustrator van kinderboeken.


Inhoudsopgave

Treinen Bovengronds & ondergronds Schepen Nog meer schepen Auto’s Nog meer auto’s Luchtballonnen Fietsen Vliegtuigen Tanks Helikopters Raketten Ruimteschepen Werkvoertuigen OnderzeeërsDetails

  EAN :9789057125355
  Auteur: 
  Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  Publicatie datum :  14-08-2019
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :313 mm
  Breedte :246 mm
  Dikte :14 mm
  Gewicht :651 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :64