Goedgeletterd

leesboek alfabetisering An & Daan

Nederlands | 24-06-2021 | 96 pagina's

€ 14,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Lezen is leuk! Vroeg of laat leert iedereen lezen, de één wat sneller en makkelijker dan de ander. Begrijpen wat je leest is hierbij van groot belang. Door veel te oefenen krijg je meer woordenschat, ga je vlotter lezen en wordt het lezen steeds leuker. Met het Leesboek An en Daan kunnen Alfa-NT2-cursisten hun leesvaardigheid oefenen.

Leesboek An en Daan bestaat uit zestien hoofdstukken met herkenbare thema’s zoals kennismaken, school, tijd, familie, kleding, het weer en de seizoenen, boodschappen doen en gezondheid. In elk opvolgend hoofdstuk worden steeds meer letters en klanken gebruikt en worden de teksten langer en complexer. Het niveau loopt van: op weg naar Alfa A, via Alfa B naar Alfa C. Cursisten kunnen het leesboek ook thuis zelfstandig lezen.

Voor docenten is er een korte instructie over hoe ze het leesboek kunnen inzetten in de lessen.

Leesboek An en Daan is geschreven voor Alfa-NT2-cursisten die voor lezen op weg zijn naar Alfa C. Het kan worden ingezet om leesmeters te maken en het tempo-lezen te oefenen. Het boek sluit aan op leerboek Goedgeletterd maar kan naast elke alfabetiseringscursus worden gebruikt zodra de klankzuivere letters bekend zijn.

Nelleke Koot heeft 25 jaar ervaring bij het Friesland College als NT2-docent, docent Nederlands, coach en ontwikkelaar. Eerder schreef zij onder meer Werk en Taal, Bagage en Goedgeletterd.Details

  EAN :9789046907948
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  24-06-2021
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :169 mm
  Dikte :7 mm
  Gewicht :197 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :96