De onderzoekende professional

Nederlands | 16-11-2020 | 160 pagina's

€ 16,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Hoe kan je als zorg- en welzijnsprofessional onderzoekend vermogen inzetten in de alledaagse praktijk, bijvoorbeeld in een gesprek met een cliënt of in een vergadering met collega’s? Dit handzame praktijkboekje geeft (aankomende) professionals concrete tips hoe je onderzoekend aan de slag kunt gaan op de werkvloer.

De onderzoekende professional bestaat uit drie delen: Wat, Wanneer, Hoe. In het eerste deel worden begrippen rond onderzoekend vermogen begrijpelijk uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook wordt uitgelegd waarom dit vermogen in alle beroepssituaties belangrijk is. In deel 2 wordt geschetst welke keuzes je op het gebied van onderzoekend vermogen in de praktijk tegenkomt en welke afwegingen je hierin kan maken. In het afsluitende derde deel worden concrete tips gegeven over hoe je onderzoekend vermogen kan toepassen in de praktijk.

De onderzoekende professional maakt deel uit van de succesvolle reeks Coutinho-praktijkboeken voor professionals.

Het boek is geschreven voor studenten van de sociale hbo-opleidingen, voor stages en praktijkleren binnen de sector zorg en welzijn en voor beginnende professionals in zorg en welzijn.

Arnout Schuitema is docent en onderwijsontwikkelaar bij Windesheim Zwolle. Remi Soleman is docent en coördinator afstuderen en onderzoek bij de opleiding Social Work Windeseheim Flevoland.Details

  EAN :9789046906927
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  16-11-2020
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :100 mm
  Dikte :11 mm
  Gewicht :108 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :160