Met recht begrepen!

Oefeningen in tekstbegrip, samenvatten en woordens

Nederlands | 21-08-2019 | 272 pagina's

€ 40,50

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Met recht begrepen! is de leesvaardigheidstraining voor juristen: meer dan 70 (juridische) teksten over onderwerpen uit het burgerlijk recht, het bestuursrecht en het strafrecht in combinatie met oefeningen tekstbegrip, samenvatten, vatten van de juridische kern, verwijswoorden en woordenschat. Door deze diversiteit aan teksten en oefeningen leren toekomstige juristen begrijpen wat er staat, structuur herkennen, hoofd- en bijzaken onderscheiden en de juridische kern vatten.

De code bij het boek geeft de gebruiker achttien maanden exclusieve toegang tot de website. De website bevat voor studenten extra oefeningen en een woordenlijst. Voor docenten zijn er tentamensuggesties en een docentenhandleiding beschikbaar.

 • Alle (juridische) teksten zijn geactualiseerd.
 • Het aantal teksten is uitgebreid.
 • Er zijn nieuwe oefeningen toegevoegd.

De methode Met recht begrepen! biedt een volledige module leesvaardigheid voor juristen die naast Juridische vaardigheden en Inleiding recht niet mag ontbreken in de verschillende rechtenopleidingen.

Mr. Mitsy le Fèbre is juriste, hoofddocente en vakgroepvoorzitster Inleiding recht en Juridische vaardigheden aan de opleiding HBO-Rechten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Drs. Daisy van der Wagen-Huijskes is neerlandica, hoofddocente en vakgroepvoorzitster Communicatie voor juristen aan de opleiding HBO-Rechten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.Details

  EAN :9789046906835
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  21-08-2019
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :271 mm
  Breedte :191 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :605 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :272