Portugees direct voor beginners

Nederlands | 13-04-2017 |

€ 46,50

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Portugees Direct voor beginners is een nieuwe, communicatieve taalcursus Portugees. Met dit tekstboek leert de cursist al vanaf het begin zelf eenvoudige maar bruikbare zinnen te formuleren. Nieuwe informatie en regels worden stapsgewijs gecombineerd met het inmiddels geleerde, waardoor de cursist zich steeds op voldoende bekend terrein weet. Complexere gebieden zoals verleden tijden en vormen van belangrijke onregelmatige werkwoorden zijn daardoor gemakkelijker te begrijpen en te leren. Het vocabulaire wordt systematisch opgebouwd binnen het kader van frequente woorden. De cursist maakt tevens kennis met Portugese gebruiken in taal en samenleving. Ook zijn varianten van het Braziliaans Portugees gemakkelijk herkenbaar aangegeven. Ten slotte voorziet de cursus in uitspraakinformatie en -oefeningen. Alle teksten zijn te beluisteren op de bijbehorende website.

In deze herziene editie is de audio-cd vervangen door een website. De luisterteksten kun je nu vinden op de website bij dit boek.

Samen met Portugees Direct voor beginners - Oefenboek (met cd), de Basiswoordenlijst Portugees en de Basisgrammatica Portugees vormt dit boek een compleet (zelf)studiepakket voor iedereen die, zelfstandig of in een cursus, de Portugese taal wil leren.

Dr. Fernando Venâncio is verbonden aan de vakgroep Europese Studies van de Universiteit van Amsterdam.Details

  EAN :9789046905753
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  13-04-2017
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :174 mm
  Dikte :19 mm
  Gewicht :556 gr
  Status : Bestelbaar