Kijk op Nederland


Nederlands | 20-04-2016 |

9789046905210

Paperback / softback


€ 39,50


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Voor cursisten met een laag taalniveau of langzaam leertempo is het moeilijk om zich voor te bereiden op het onderdeel KNM van het inburgeringsexamen. Veel leermiddelen zijn niet op hun taalvaardigheid afgestemd.

Met Kijk op Nederland is het mogelijk om al vanaf niveau A1-min te werken aan KNM. Door de eenvoudige taal, het beeldmateriaal en de schema's kunnen cursisten de nodige kennis verwerven zonder lange teksten te lezen. Zij maken zich de stof eigen door vragen te beantwoorden en door veel te herhalen.

De website bij het boek bevat audio, woordoefeningen, examentraining en een docentenhandleiding.

Deze derde, herziene druk is geactualiseerd en sluit geheel aan op de eindtermen van het nieuwe KNM-examen. Bij de hoofdstukken zijn lees-, luister- en schrijfoefeningen opgenomen rond het thema van het hoofdstuk. De handleiding is verder uitgewerkt, zodat ook niet-professionele docenten en taalcoaches hun cursisten goed kunnen begeleiden.

Kijk op Nederland is geschikt voor laagopgeleide en net-gealfabetiseerde anderstaligen, die zich voor willen bereiden op het onderdeel KNM van het inburgeringsexamen.

Robert de Boer is docent Engels en Nederlands als tweede taal. Hij werkte hiervoor ook als docent inburgering bij Quality Communication in Barneveld.

Details

EAN :9789046905210
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  20-04-2016
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :171 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :562 gr
Status : Bestelbaar