Arabisch voor beginners Deel 1

Nederlands | 26-11-2015 |

€ 37,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Het Arabisch kent ongeveer driehonderd miljoen sprekers en de belangstelling voor deze taal neemt toe. Met Arabisch voor beginners wordt kennis gemaakt met het Arabisch en worden de beginselen zich stap voor stap eigen gemaakt.

Arabisch voor beginners - deel 1 bevat tien lessen. In de eerste drie lessen worden de achtergrond van de Arabische taal, de klankleer en het alfabet behandeld. De volgende lessen zijn opgebouwd rond teksten en dialogen. Na iedere tekst volgt een grammaticale uitleg. Aan het einde van elke les is een gevarieerd oefengedeelte te vinden. Om de beginnende cursist op weg te helpen zijn veel van de teksten gevocaliseerd en zijn losse woorden en voorbeeldzinnen getranscribeerd. Op de website staat extra audio-materiaal, waarop de uitspraak van het alfabet en teksten en dialogen uit het boek zijn te horen.

In deze achtste druk zijn de (Arabische) teksten en zinnen gecorrigeerd gevocaliseerd. Al het audio-materiaal is verplaatst naar de bijbehorende website.

Samen met de Basiswoordenlijst Arabisch vormen Arabisch voor beginners - deel 1 en deel 2 een samenhangende en eigentijdse cursus Arabisch, geschikt voor gebruik in lesverband, maar ook voor zelfstudie.

Bij dit boek hoort een website met audio-materiaal.

Wijlen Ed de Moor was verbonden aan de vakgroep Talen en Culturen van het Midden-Oosten van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Van zijn hand verscheen ook de Basiswoordenlijst Arabisch. Drs. Ankie van Pel studeerde Arabische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is vertaler en als docent verbonden aan de Universiteit Leiden en de Volksuniversiteit Amsterdam. Van haar verscheen ook Basiscursus Marokkaans-Arabisch.Details

  EAN :9789046905067
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  26-11-2015
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :239 mm
  Breedte :170 mm
  Dikte :11 mm
  Gewicht :359 gr
  Status : Bestelbaar