Nederlands naar perfectie

methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen

Nederlands | 09-05-2015 |

€ 48,50

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Nederlands naar perfectie is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt cursisten van niveau B2 naar niveau C1. De acht hoofdstukken zijn opgezet rond een breed scala aan wetenschappelijke thema's.

Naast de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken is er veel aandacht voor uitbreiding van de woordenschat. Cursisten maken kennis met de finesses van de taal en met typisch academisch taalgebruik. De focus ligt op populairwetenschappelijke teksten en beeldfragmenten, maar daarnaast biedt de uitgave ook opdrachten bij sketches, liedjes en columns, om het geheel te verluchtigen. Enkele lastige grammaticakwesties worden nog eens herhaald. Verder vinden cursisten in Nederlands naar perfectie veel mogelijkheden om taalvaardiger te worden binnen de context van studie en carrière, zoals bij het houden van een presentatie of het schrijven van een betoog.

Bij het boek hoort een uitgebreide website met beeld- en audiofragmenten, woordenlijsten en oefeningen voor woordenschat, grammatica, preposities en uitspraak. Voor docenten is een digitale docentenhandleiding met tips en suggesties beschikbaar.Details

  EAN :9789046904527
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  09-05-2015
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :171 mm
  Dikte :19 mm
  Gewicht :541 gr
  Status : Bestelbaar