Segunda etapa

Spaans voor beginners

Nederlands | 01-10-2015 |

€ 20,50

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Primera Etapa (A1) wordt ervaren als een aantrekkelijke, communicatieve leermethode Spaans. Met deze vervolgcursus, Segunda Etapa, biedt Coutinho een complete methode, waarin (jong) volwassenen naar niveau A2 van het Europees Referentiekader werken. Aan de hand van veel beeldmateriaal en gevarieerde opdrachten leren cursisten Spaans. Ook krijgen ze het lezen en schrijven van Spaanse teksten onder de knie. Absolute meerwaarde voor het mbo en mbo is de toevoeging zakelijk Spaans.

De methode is voor de Nederlandse markt gemaakt. Segunda Etapa bestaat uit een Tekstboek en een Oefenboek, beide met audio-cd. Het Tekstboek bevat negen hoofdstukken, elk met een thema, bijvoorbeeld: familie of reizen. Dialogen, teksten, voorbeelden en opdrachten geven informatie over het leven in Spanje of Zuid-Amerika. Na drie hoofdstukken volgt steeds een herhalingsles. Dit Oefenboek sluit precies aan op het tekstboek. Cursisten trainen wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Hun vorderingen houden ze bij in een taalportfolio. Het Oefenboek sluit af met een test op niveau A2 en de antwoorden van alle opgaven.

Segunda Etapa is geschikt voor cursisten Spaans aan volksuniversiteiten. Daarnaast sluit de uitgave goed aan op de leermethoden van het mbo, mbo en andere taalinstituten.

Elena Carbonell heeft veel Spaanse lessen gegeven in Nederland, aan de Vrije Universiteit en taalinstituten. Zij heeft samen met Lola Ortega Primera Etapa geschreven. Voorheen hebben ze een cursus Spaans voor Lectorama gemaakt.Details

  EAN :9789046903384
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  01-10-2015
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :270 mm
  Breedte :190 mm
  Dikte :9 mm
  Gewicht :280 gr
  Status : Bestelbaar