Taaltempo Engels

training van gespreksvaardigheid

Nederlands | 26-11-2011 |

€ 27,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Veel Nederlanders denken redelijk Engels te kunnen spreken. In de praktijk blijkt dit echter vaak tegen te vallen. Het is niet niks om de kennis van woorden en grammatica vlot toe te passen en te schakelen tussen bijvoorbeeld enkelvoud en meervoud of heden, verleden en toekomst.

Met Taaltempo Engels kun je in korte tijd je gespreksvaardigheid sterk verbeteren. In het boek wordt gewerkt met vragen en antwoorden. Je leest of beluistert een vraag en formuleert dan een antwoord door de juiste grammaticale regels toe te passen, waarna je het antwoord kunt controleren in het boek en het audiomateriaal. Het geven van een goed antwoord wordt zo gaandeweg een automatisme. Je leert de grammaticale rijtjes los te laten en vervoegingen snel en correct toe te passen. Daarbij oefen je niet alleen de grammatica, maar ook je vocabulaire, uitspraak en intonatie. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd van A1 naar B2, waarbij het voorafgaande steeds wordt herhaald. Het uitgebreide audiomateriaal is beschikbaar via een website.

Het boek kan worden gebruikt in cursussen Engels voor volwassenen, maar is ook geschikt voor zelfstudie.

Hilary A. Phillips is native speaker en docent Engels met dertig jaar leservaring. Als zelfstandige biedt zij cursussen Engels op maat aan.Details

  EAN :9789046902592
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  26-11-2011
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :221 mm
  Breedte :141 mm
  Dikte :16 mm
  Gewicht :353 gr
  Status : Bestelbaar