Standaardgrammatica Turks

Nederlands | 03-09-2010 | 484 pagina's

€ 45,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Het Turks heeft een totaal andere structuur dan het Nederlands en de moderne talen in de ons omringende landen. Een systematisch opgebouwde kennis van de grammatica van het Turks is nodig om deze taal te kunnen lezen, schrijven, spreken en verstaan.

Standaardgrammatica Turks beschrijft op overzichtelijke wijze de taalregels van het Turks en aan de hand van deze regels wordt uitgelegd hoe je woordgroepen vormt van woorden en zinnen van woordgroepen klaar voor gebruik!

Voor de toegankelijkheid is het gebruik van puur taalkundige terminologie tot een minimum beperkt. Tevens wordt de uitleg toegelicht met een veelheid aan voorbeelden uit de literatuur en uit de gesproken taal van het dagelijks leven. Dankzij de uitgebreide registers kan dit boek ook goed als naslagwerk worden gebruikt.

Van dezelfde auteur zijn verschenen: Oefenboek Turkse grammatica (voor gebruik bij Standaardgrammatica) en Klein woordenboek Turks (voor de opbouw van de woordenschat). Voor beginners zijn er: Basiscursus Turks en het Conversatieboek Turks (met 2 cd s). En voor de vakantieganger is onlangs verschenen: Turks op maat (met cd).

Dr. Gerjan van Schaaik heeft zich gespecialiseerd in de taalkundige aspecten van het Turks en doceert aan de Universiteit Leiden. Voordien heeft hij onder andere gewerkt aan de Bogaziçi Üniversitesi te Istanboel (Turkije) en de University of Michigan te Ann Arbor (VS).Details

  EAN :9789046902325
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  03-09-2010
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :221 mm
  Breedte :149 mm
  Dikte :30 mm
  Gewicht :727 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :484