Snel afstuderen!


Nederlands | 19-09-2007 | 171 pagina's

9789046900031

Paperback / softback


€ 18,50


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Hoe bedenk ik een ijzersterke probleemstelling? Hoe doe ik resultaatgericht onderzoek? Hoe maak ik een planning die echt werkt? Hoe schrijf ik een heldere tekst die staat als een huis? Hoe blijf ik gemotiveerd ondanks een tegenslag? Hoe krijg ik een goed scriptiecijfer? Dit zijn allemaal vragen waar je als schrijver van een bachelor- of masterscriptie mee kunt worstelen. Dit boek geeft je er antwoord op.

Snel afstuderen! geeft je praktische technieken waarmee je stap voor stap lastige scriptieproblemen kunt overwinnen. Trucs, stappenplannen en checklists die je direct in kunt zetten. En die zich in de praktijk hebben bewezen bij het succesvol afronden van scripties op vrijwel alle vakgebieden.

Snel afstuderen! gaat over de inhoud van je scriptie, hoe je van een vaag idee tot een heldere tekst komt. Maar ook over het proces en je motivatie, hoe je doorbijt als het even tegenzit bijvoorbeeld, en hoe je je begeleider tevreden houdt. Met dit boek ben je in staat sneller af te studeren met een hoger cijfer. En met meer plezier!

Snel afstuderen! is geschreven voor hbo en universitaire studenten die zich in hun afstudeerfase bevinden. Ook kan dit boek een handig hulpmiddel zijn voor diegenen die studenten begeleiden bij het afstuderen, zoals decanen en afstudeerdocenten.

Details

EAN :9789046900031
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  19-09-2007
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :239 mm
Breedte :168 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :346 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :171