Best verkochte producten

per pagina
Toont 1401 - 1405 van de 1725 items
 • Aan de hand van verhalen, anekdotes en gesprekken creëren de auteurs een veelkleurig beeld van de sociale professional en hun werkpraktijk. Het boek houdt hen een spiegel voor en biedt een boeiend inkijkje in hun werk.

  25,00 €
 • 34 lessen in welbevinden. Wetenschappelijk inzichten vertaald naar een eigentijds en modern lesprogramma dat aansluit bij de leefwereld van pubers en prepubers.

  42,00 €
 • De verschillende vormen van stemmingsklachten per achterliggende problematiek uitgediept. Voor professionals in de gezondheidszorg en hulpverlening en voor mensen die aan het eigen herstel willen werken of een naaste daarbij willen ondersteunen.

  31,00 €
 • Naast verhalen, activiteiten en sfeerpagina's, bevat dit boek een praktisch deel met talrijke aanwijzingen en suggesties om in welke vorm van dagbesteding dan ook met een groep mensen met beginnende dementie te kunnen werken.

  26,00 €
 • Koppel presteren aan individuele ontwikkeling en definieer succes ten opzichte van door jezelf gestelde doelen en onderpresteren bestaat niet. De auteurs willen met dit boek een bijdrage leveren aan een cultuuromslag in ons onderwijs en onze opvoeding.

  21,00 €
Toont 1401 - 1405 van de 1725 items