Seks, drugs en Asperger Bekijk groter

Seks, drugs en Asperger

Een handleiding voor volwassenheid

9789057124778

Verkrijgbaar

Luke Jackson schrijft genadeloos openhartig en vol humor over het leven met een autismespectrumstoornis. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen bereidt Jackson je voor op de uitdagingen van het volwassen leven.

Meer details

22,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 206p.

Meer informatie

'Volwassen worden vergelijken met een ritje in een achtbaan, is hetzelfde als zeggen dat de zon een beetje warm is.'

Luke Jackson schrijft genadeloos openhartig en vol humor over het leven met een autismespectrumstoornis. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen bereidt Jackson je voor op de uitdagingen van het volwassen leven. Hij bespreekt alles wat je moet weten over vriendschap, pesten, drugs, relaties, seks en het vinden – en behouden – van je eerste baan.

Met niets verhullende eerlijkheid gidst Jackson je langs de valkuilen op de weg naar volwassenheid. Een waardevol boek voor jongeren en volwassenen met Asperger, en voor hun ouders, familie, leraren, werkgevers, begeleiders, vrienden en partners.

Met een voorwoord van Tony Attwood.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Luke Jackson

Luke Jackson (1988) heeft het Asperger-syndroom. Toen hij 13 jaar was schreef hij Mafkezen en het Asperger-syndroom. Hij heeft drie zusters en drie broers. Een van zijn broers heeft ADHD, een is autistisch en Luke heeft het Asperger-syndroom. De BBC heeft een documentaire gemaakt van Luke en zijn familie.