Arabisch voor beginners - deel 2 Bekijk groter

Arabisch voor beginners - deel 2

Verkrijgbaar

Eigentijdse cursus Arabisch. 12 vervolglessen met meer grammatica en idioom aan de hand van teksten en dialogen. Voor gebruik in lesverband en voor zelfstudie. 8ste druk.

Meer details

37,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2020, 8ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 280p.

Meer informatie

Het Arabisch kent ongeveer driehonderd miljoen sprekers en de belangstelling voor deze taal neemt toe. Met Arabisch voor beginners wordt kennis gemaakt met het Arabisch en worden de beginselen zich stap voor stap eigen gemaakt. Arabisch voor beginners – deel 2 bouwt voort op de kennis uit deel 1.

Arabisch voor beginners – deel 2 bevat twaalf vervolglessen, waarin meer grammatica en idioom wordt behandeld aan de hand van teksten en dialogen. Dit deel bevat eveneens oefeningen. De audio om de spreek- en luistervaardigheid te trainen staat nu online in plaats van op een cd.

Samen met de Basiswoordenlijst Arabisch vormen Arabisch voor beginners – deel 1 en 2 een samenhangende en eigentijdse cursus Arabisch, geschikt voor gebruik in lesverband, maar ook voor zelfstudie.

Arabisch voor beginners - deel 2 is geschikt voor gebruik in lesverband, maar ook voor zelfstudie.

Gerelateerde titels

Auteurs

Ed de Moor

Wijlen Ed de Moor was verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Van zijn hand verscheen ook de Basiswoordenlijst Arabisch.


Ankie van Pel

Drs. Ankie van Pel studeerde Arabische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is vertaler en als docent verbonden aan de Volksuniversiteit Amsterdam.