Basiswoordenlijst Arabisch


Nederlands | 05-12-2009 |

9789046901748

Paperback / softback


€ 27,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro




Tekst achterflap

Deze Basiswoordenlijst Arabisch bestaat uit een Arabisch-Nederlands en een Nederlands-Arabisch deel van ieder circa zevenduizend woorden. Alle woorden van de cursus Arabisch voor beginners zijn erin te vinden, maar ook veel andere trefwoorden. Zo zijn er ruim dertienhonderd Arabische werkwoorden opgenomen. Ook hedendaagse Nederlandse woorden, zoals internetcafé, pinnen, kredietcrisis en huurtoeslag worden gegeven, net als termen uit het Engels, zoals updaten, deadline en waterproof. Achter in het boek staan werkwoordschema s en andere tabellen.

De woordenlijst is in de eerste plaats een handig naslagwerk voor Nederlandstaligen die Arabisch willen lezen en daarom zijn alle Arabische woorden gevocaliseerd. Maar het boek is ook geschikt voor Arabischtaligen die Nederlands leren.

Samen met de twee delen van Arabisch voor beginners vormt deze woordenlijst een eigentijds en volledig cursuspakket voor het Arabisch, dat ook geschikt is voor zelfstudie.

Ed de Moor was verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij schreef ook de cursus Arabisch voor beginners. Drs. Ankie van Pel is vertaler en als docent verbonden aan de Universiteit Leiden en de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij schreef Basiscursus Marokkaans-Arabisch en heeft ook de cursus Arabisch voor beginners bewerkt.

Details

EAN :9789046901748
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  05-12-2009
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :170 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :574 gr
Status : Bestelbaar