Actie is reactie (waaier)

Naar effectieve interactie. Beïnvloeden met de Roos van Leary

9789058717788

Verkrijgbaar

Beter je doelen bereiken door te sturen op gedrag. Voor harmonie, thuis en op het werk. Geïnspireerd op de Roos van Leary.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2013
Bindwijze waaier
Aantal pagina's 42p.

Meer informatie

Ons gedrag (actie) heeft onmiddellijk invloed op het gedrag van een ander (reactie). Dat gegeven kun je op een heel praktische manier gebruiken om invloed uit te oefenen op de communicatie tussen jou en een ander (de interactie).

Met behulp van een zeer krachtig instrument, 'de Roos van Leary', kun je je gedrag constructief inzetten en het gedrag van anderen beïnvloeden. Wil je harmonieuzer en productiever omgaan met je omgeving? Gebruik dan Actie is reactie. Deze waaier die vol staat met praktische en heel toepasbare instructies die direct al je invloed vergroten.

Doel: Mensen helpen om plezierig en effectief met anderen om te gaan.

Voor wie: Voor iedereen die dagelijks met heel diverse mensen omgaat: leidinggevenden, teamleden en -leiders, baliemedewerkers, buschauffeurs, cipiers, politici, teveel om op te noemen.

Gebruik: Heel handig om in je jaszak of tas te hebben zodat je af en toe even kunt spieken: 'wat ging hier nou mis?' of 'hoe zal ik het nou eens aanpakken om te voorkomen dat ik mezelf weer in een lastige situatie manoeuvreer'.

Voordelen waaier ten opzichte van een boek: Een waaier is kort maar krachtig. Het herinnert je aan de essentie van de zaak.

Toepassingsmogelijkheden: Overal waar de communicatie niet gewoon, vanzelf verloopt. Dus bij conflicten, lastige klanten of medewerkers, moeizame vergaderingen. Maar ook thuis, met je opstandige pubers.

Auteurs

Bert van Dijk

Bert van Dijk is trainer, schrijver en opleider van trainers. Mensen ondersteunen om met plezier en passie samen te werken is zijn missie. Bert verzorgt trainingen, workshops en lezingen over de boeken die hij schrijft. De Roos van Leary is Berts basisinstrument. Zijn werk kenmerkt zich door vakmanschap en maatwerk. Bij Thema publiceerde hij inmiddels meer dan tien titels.
Kijk ook op: www.bertvandijk.eu en www.learyacademy.nl. Volg Bert op twitter: @bertvandijkbv


Van dezelfde auteur:

Marie José Cremers